Kids 8-11 jaar / Tieners 12-16 jaar

Droom je er altijd al van om acteur te worden, of ben je benieuwd of acteren wat voor jou is? Geef je dan nu op voor de 5-daagse zomercursus acteren.

In deze 5 dagen leren we wat het betekent om acteur te zijn, gaan we spelenderwijs aan de slag met alle facetten van het acteur zijn en willen we de kinderen op een professionele manier in aanraking laten komen met het vak.

In de verschillende lessen onderzoeken we de oneindige mogelijkheden van improvisatie, natuurlijk spel, acteren met tekst, schrijven en spelen van eigen scenes, het spelen van emoties, stemgebruik en lichaamstaal. Ook gaan we aan de slag met acteren voor de camera en reclame acteren en worden er castingfoto’s gemaakt in de professionele studio van Moederannecasting. Tegelijkertijd werken we o.a. aan creativiteit, fantasie, durf, zelfvertrouwen, concentratie en het volgen van spel impulsen.

Aan het eind van de week mogen de ouders komen kijken naar een korte impressie van wat we gedaan hebben! Gedurende de week maken we foto’s en filmpjes om een sfeerimpressie te geven van de week die we regelmatig delen op onze Facebook & Instagram en die we na afloop naar alle deelnemers mailen.

Info

Voor wie:

Kinderen tussen de 8-11 jaar
Tieners tussen de 10-16 jaar

Ervaring is niet nodig maar wel veel zin en energie om heel veel te leren over alles wat met acteren te maken heeft! Per groep hebben we ruimte voor maximaal 10 kinderen.

Wanneer:

Zomervakantie 2017
1 werkweek: 5 dagen - Maandag t/m vrijdag tussen 9-17.00u

GROEP 1 (8-11jaar)  24 JULI T/M 28 JULI/ VOL
GROEP 2 (12-16 jaar) 7 AUG T/M 11 AUG VOL
GROEP 3 (8-11jaar)  14 AUG T/M 18 AUG/ VOL
GROEP 4 (10-16 jaar) 28 AUG T/M 1 SEPT/ VOL


Waar:

Cinetol

Een echte theaterzaal in een superleuke locatie in de Pijp in Amsterdam. Bij mooi weer kunnen we ook gebruik maken van de tuin en het dakterras.

Kosten:

275 euro per persoon (incl. BTW).

Dit is een totaalprijs voor 5 dagen incl. alle lessen en activiteiten en materialen, (gezonde) snacks en drankjes. Dit is excl. reiskosten van workshoplocatie naar de studio van Moederannecasting en lunch.

Over onze acteercoach:

Hanneke is 36 jaar en mama van Do (2 jaar).

Na de HAVO heeft ze Muziektheater gestudeerd aan het conservatorium en is daarna afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneel- en Kleinkunst Academie. Sinds haar afstuderen in 2007 werkt ze naast het acteren veel achter de schermen als casting director (voor Films, TV series en reclames), acteercoach & set begeleidster. Hanneke is net terug uit Vietnam waar ze een bioscoopfilm heeft gecast, les heeft gegeven op de Saigon International Film School en The American School en een rol heeft gespeeld in een Vietnamese comedy serie.

Hanneke: “Werken met kinderen is het leukste wat er is, de fantasie van de kinderen blijft me inspireren. Zelf kreeg ik mijn eerste rol in een professioneel theaterstuk op mijn 12e jaar, ik wil kinderen graag de kneepjes van het vak bijbrengen en samen het talent onderzoeken dat in ieder kind aanwezig is. Uiteraard blijft het spelplezier voorop staan.

Hanneke en Moederannecasting werken al meer dan 5 jaar met veel plezier samen!

Opgeven?

Wil jij meedoen met de zomercursus acteren, vul dan snel het online inschrijfformulier in. Je krijgt per mail zo spoedig mogelijk een reactie op je aanmelding.

Wees er snel bij want er zijn maar 10 plekken beschikbaar per groep. Vol = helaas vol.

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met de spelregels voor de zomercursus opgesteld door Moederannecasting.

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam