Deze website maakt gebruik van cookies, met als doel het goed functioneren van de website en het verzamelen van anonieme statistische gegevens. Meer informatie in de Privacy Voorwaarden.

Deze melding verbergen

Al sinds 1978 gaat Moederannecasting met veel plezier en passie op zoek naar de juiste personen voor commercials, (bedrijfs)films, fotoshoots, publiciteitsstunts of andere leuke projecten. Voor geschoolde acteurs, fashionmodellen, gescoute voorbijgangers en kinderen van 0 tot 100 jaar kan je bij ons terecht.

Iedere dag vullen wij ons bestand aan met nieuwe acteurs/modellen en zorgen we ervoor dat het huidige bestand up-to-date blijft. We hebben een eigen studio waar we de modellen persoonlijk ontmoeten, fotograferen en live casten bij inschrijving zodat we ze leren kennen en ze met de juiste opdrachtgevers kunnen matchen.

Van de kinderen vragen wij exclusiviteit tot 14 jaar. Hierdoor kunnen we de speelbeurten in de gaten houden voor de arbeidsinspectie, waar wij goede contacten mee hebben. We kunnen onze klanten hiermee helpen en adviseren. Verder is er voor elke productie kinderbegeleiding bij ons te boeken.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam