Deze website maakt gebruik van cookies, met als doel het goed functioneren van de website en het verzamelen van anonieme statistische gegevens. Meer informatie in de Privacy Voorwaarden.

Deze melding verbergen

Voor kids 8-15 jaar

Droom je er altijd al van om acteur te worden, of ben je benieuwd of acteren wat voor jou is? Geef je dan nu op voor de 2-daagse workshop acteren in de voorjaarsvakantie of de zomervakantie.

In deze 2 dagen leren we wat het betekent om acteur te zijn, gaan we spelenderwijs aan de slag met alle facetten van het acteur zijn en willen we de kinderen op een professionele manier in aanraking laten komen met het vak.

In de verschillende lessen leggen we de nadruk op geloofwaardig spel en  onderzoeken we de oneindige mogelijkheden van improvisatie, acteren met tekst, het spelen van emoties, stemgebruik en lichaamstaal. Ook gaan we aan de slag met acteren voor de camera en reclame acteren en wordt er tijdens de lessen gefilmd zodat de kinderen gewend raken aan werken met de camera.

Tegelijkertijd werken we o.a. aan creativiteit, fantasie, durf, zelfvertrouwen, concentratie en het volgen van spel impulsen.

Info

Voor wie:

Jongens en meiden tussen de 8-15 jaar

Ervaring is niet nodig maar wel veel zin en energie om heel veel te leren over alles wat met acteren te maken heeft!

Per groep hebben we ruimte voor maximaal 12 kinderen.

 

Wanneer:

Momenteel is er nog geen nieuw data bekend voor de workshops. Houd onze website/facebook/instagram in de gaten voorde eerst volgende workshop

Kosten:

150 euro per persoon.
Dit is een totaalprijs voor 2 dagen incl. alle lessen en activiteiten en materialen, (gezonde) snacks en drankjes.
Dit is excl. lunch.
 

Over onze acteercoach:

Hanneke is 36 jaar en mama van Do 2,5 jaar. Na de HAVO heeft ze Muziektheater gestudeerd aan het conservatorium en is daarna afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneel- en Kleinkunst Academie.

Sinds haar afstuderen in 2007 werkt ze naast het acteren veel achter de schermen als casting director (voor Films, TV series en reclames), acteercoach & set begeleidster. Dit doet ze in Nederland en in sinds 2016 ook in Vietnam,

Daar heeft ze een bioscoopfilm gecast, geeft ze les op de Saigon International Film School en The American School en een rol gespeeld in een Vietnamese comedy serie.  Sinds 2018 heeft Hanneke samen met haar man een bedrijf opgericht wat zich voornamelijk richt op ontwikkeling, organisatie, ondersteuning en uitvoering van creatief onderwijs en educatie. Dit doen ze onder de naam Controverse Creative.

Hanneke: “Werken met kinderen is het leukste wat er is, de fantasie van de kinderen blijft me inspireren. Zelf kreeg ik mijn eerste rol in een professioneel theaterstuk op mijn 12e jaar, ik wil kinderen graag de kneepjes van het vak bijbrengen en samen het talent onderzoeken dat in ieder kind aanwezig is. Uiteraard blijft het spelplezier voorop staan.”

Hanneke en Moederannecasting werken al meer dan 5 jaar met veel plezier samen, ze geeft regelmatig castingworkshops in de studio van Moederannecasting, gaf workshops op Cinekid en 2-5 daagse acteercursussen in de weekenden en schoolvakanties. Kijk hier: https://vimeo.com/241302769  voor een sfeerimpressie.

 

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met de spelregels voor de acteerworkshop opgesteld door Hanneke.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam